Gripa limiteaza accesul in Spitalul Judetean din Timisoara

Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean Timișoara este, de joi, restricționat. Astfel, au voie să intre în spital doar aparținătorii bolnavilor care au strictă nevoie să viziteze pacienții pe secții și doar în timpul programului de vizite.

De joi, la Spitalul Județean Timișoara oamenii de pază te întreabă unde mergi și ești direcționat spre punctele de interes, accesul pe secțiile unde sunt internați bolnavii fiind restricționat. Nu mai este permis accesul tuturor aparținătorilor, iar programul de vizite se va respecta cu strictețe. Totul din cauza amenințării gripei.

„Am transmis adresă pe secții, la toate compartimentele, în vederea limitării numărului de aparținători și respectarea cu strictețe a orelor de vizită din cauza riscului de răspândire a infecțiilor gripale. Oamenii de ordine au obligația să îndrume fiecare apaținător și doar pe cei care au strictă necesitate să-i lase să urce pe secție”, a spus Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara.

Orele de vizită la Spitalul Județean Timișoara sunt între 15 și 17.

În Timiș a fost confirmat un caz de gripă tip AH1N1, la un copil de doi ani, internat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” și au infirmate alte opt suspiciuni de gripă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *