Groapa de moloz de la Hipodrom, sub observație

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că va pune sub observație punctul de depunere a molozului și resturilor din construcții nepericuloase pentru mediu, de pe Câmpia Libertății, din fața fostului Hipodrom.

Descărcarea de­șeu­rilor va fi supravegheată și se va face printr-un îndrumător stabilit de autoritățile locale.

“Trebuie să reglemen­tăm activitatea de la groapa de moloz pe care am stabilit-o pe strada Traian Vuia, în față la Hipodrom, pentru a nu transforma zona într-un nouă groapă de gunoi de toate tipurile. Acolo se poate aduce doar moloz și resturi nepericuloase, exclus gunoi menajer, sau uleiuri, plasticuri, cauciuri și altele. Pentru a putea fi respectată această hotărâre vom instala un post fix de pază al Poliției Locale, cu gheretă cu tot. Molozul se poate descărca în groapa de unde s-a luat pământ pentru șoseaua de centură, iar res­tul deșeurilor nepericuloase în cele șase containere de 20 de tone fiecare, ce vor fi puse în zonă. Acum avem două. Agentul de serviciu va îndruma oamenii unde să fie aruncate resturile. Sperăm să nu avem probleme cu oamenii și să înțeleagă că s-au făcut eforturi pentru a crea această posibilitate în oraș și să nu mai arunce molozul pe la marginea orașului sau pe unde găsesc un loc mai fe­rit”, a explicat Francisc Bol­dea, primarul Lugojului.

În această săptămână s-a început nivelarea terenului, unde în ultima perioadă s-a depus o cantitate impresionantă de moloz.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *