Grupare de traficanti destructurata in urma unei operatiuni filger (VIDEO)

Flagrant  organizat la Timisoara. Politisti de frontiera au intervenit si i-au incatusat pe liderul unei retele de traficanti si pe locotenentii sai chiar in mijlocul unei negocieri.

Politistii de frontiera monitorizau inca din luna august una dintre cele mai importante filiere de trafic de migranti care actiona in Timis.

Gruparea era condusa de un kurd cu cetatenie suedeza, care era sprijinit indeaproape de un alt kurd si trei romani.

Extrem de bine organizata, filiera functiona pe mai multe paliere. Contra unor sume importante de bani, o parte dintre traficanti aduceau transfugii din Serbia, peste fasia verde, altii ii transportau prin Timis catre Ungaria, iar o a treia echipa se ocupa cu ducerea lor in tari din Europa de vest.

De-a lungul ultimelor luni, cel putin 30 de migranti au fost calauziti spre occident, sustin anchetatorii.

Politistii de frontiera, care au tinut traficantii sub supraveghere si le-au ascultat telefoanele, au asteptat cel mai potrivit moment sa-i prinda in flagrant.

Intr-un local din Timisoara, pe cand negocierile pentru un nou transport de transfugi erau in toi, oamenii legii au patruns si i-au ridicat.

In locuintele liderilor au avut loc perchezitii.

In total, 5 indivizi au fost dusi la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.  Toti cei cinci suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.