Hipermarketul Kaufland își deschide porțile pentru lugojeni

Kaufland va deschide primul magazin din municipiul Lugoj. Magazinul este situat pe strada Timișoarei, la nr. 131. Mult așteptatul eveniment este programat marți, 21 februarie.

”Este al 113-lea magazin deschis în rețeaua Kaufland din România. Kaufland este în țară din 2005 și ne bucurăm să fim astăzi nr. 1 pe piața de retail din România. Respectul pentru clienți și calitate constituie principiile de bază ale companiei. Avem ca prioritate să oferim sortimente produse în România. Raioanele hiper-marketului includ: legume și fructe, produse proaspete cu servire asistată, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. Galeria e prevăzută cu Express Tabaco, ”Doctorul naturii” – plante medicinale, patiserie, un mic butic de chei și brelocuri, schimb valutar și o farmacie Sensi Blu. Noul magazin e prevăzut cu un punct grill, unde clienții pot lua o masă gustoasă”, a spus la deschidere Alina Argint, managerul magazinului din Lugoj.

În continuare, primarul Lugojului, Francisc Boldea, și-a exprimat speranța ca, având în vedere nivelul aproape de zero al șomajului în oraș, să se constate și o creștere a puterii de cumpărare a lugojenilor.

Odată cu deschiderea magazinului din municipiul Lugoj, Kaufland crează peste 80 de noi locuri de muncă.

Suprafața de vânzare a hiper-marketului este de 2.900 mp, iar suprafața totală, de 5.000 mp. Parcarea cuprinde 205 locuri pentru mașini. Există și rastele pentru biciclete.

Lugojenii sunt așteptați, în fiecare săptămână, cu oferte promoționale.

Programul magazinului va fi între orele 8 – 21, de luni până sâmbătă, iar duminica, de la 8 la 18.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *