Hot de buzunare din Timisoara filmat in timp ce intra intr-un apartament. Video

Unul dintre cei mai celebri hoti de buzunare din Timisoara a intrat peste o familie in zona Garii de Nord. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar hotul este inca in libertate.

Imagini cu hotul in timp ce incearca sa intre il locuinta au fost publicate de Cristi Brancovan pe pagina sa de Facebook.

In imagini apare Ciprian Fercovici, ruda apropiata cu celebra Frusina Fercovici, lidera unei gasti de hoti de buzunare din Timisoara. Barbatul a dat tarcoale ferestrelor apartamentului aflat pe primul etaj si a observat cu atentie in ce camere se afla proprietarii. La un moment dat a intrat pe fereastra apartamentului, apoi a iesit.

Politistii au luat amprente de pe tocul ferestrei, insa dupa opt zile de la fapta, acesta este inca liber.

Fercovici Ciprian, celebrul hot, intrand peste o familie intr-un apartament din zona Garii de Nord. E liber sa intre si peste voi! Distribuiti, reactionati, comentati….poate reactioneaza si autoritatile! Dupa 8 zile nu a fost deranjat nici macar pentru o declaratie!„, a scris Brancovan.

Fercovici Ciprian, celebrul hoț, intrând peste o familie într-un apartament din zona Gării de Nord. E liber să intre și peste voi! Distribuiți, reacționați, comentați….poate reacționează și autoritățile! După 8 zile nu a fost deranjat nici măcar pentru o declarație!

Posted by Cristi Brâncovan on 16 August 2017

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.