Hoti de biciclete filmati in actiune de un timisorean. VIDEO

Planuri date peste cap pentru trei tineri care și-au propus să fure o bicicletă, la Timișoara. Ei au fost filmați de un timișorean în timp ce încercau să fure o bicicletă legată într-un rastel, în Calea Buziașului. Cel care i-a filmat pe hoți a strigat la ei și i-a făcut să renunțe.

Incidentul s-a petrecut marți în plină zi, la ora 15.30, în Calea Buziașului din Timișoara. Un tânăr pe bicicletă a mers la un rastel în care era legată o alta și s-a chinuit o bună perioadă de timp să-i deschidă acesteia sistemul de siguranță. Era însoțit de alți doi prieteni care se asigurau că cel care acționa nu este reperat de nimeni.

Tinerii nu au observat, însă, că toată scena era filmată de la etaj de un timișorean. La un moment dat, cel care filma l-a întrebat pe hoț dacă este bicicleta lui, iar acesta a confirmat. În momentul în care a auzit că polițiștii sunt pe drum pentru a discuta cu el, tânărul a renunțat și a plecat grăbit cu bicicleta lui. Cel care i-a surprins pe hoți a publicat ulterior imaginile pe Facebook pentru ca tinerii să poată fi recunoscuți și trași la răspundere în cazul în care mai încearcă așa ceva.

#SHARE ..ASA SE FURA O BICICLETA IN TIMISOARA …TUPEU MAXIM

Posted by Alin Bogdan on 6 Iunie 2017

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.