VIDEO: Hoti din buzunare prinsi in timp ce furau, desi erau sub control judiciar

Captură importantă a polițiștilor de la Secția 2 din Timișoara, înainte de Paște. Oamenii legii au reușit să pună mâna pe doi dintre veteranii furturilor din buzunare din oraș, care au fost prinși la furat, deși se aflau sub control judiciar. Hoții au fost filmați în timp ce furau portofelul unei femei, în casieria unei autogări din oraș.

Cei doi hoți, Daniel Baciu și Petru Porumb, au 24 și 44 de ani și sunt veterani ai furturilor din buzunare în Timișoara. În luna februarie, indivizii au fost prinși la furat în Deva, însă nu au fost arestați preventiv și au fost eliberați sub control judiciar.

Miercuri după-masă, în jurul orei 16, hoții au ales să dea atacul la clienții unei autogări de pe raza Secției 2 Poliție din Timișoara. Au furat de mai multe ori de acolo, în special duminica când era foarte aglomerat, însă miercuri au fost surprinși de camerele de supraveghere în acțiune.

Cei doi apar în imagini în timp ce intră în casieria unității împreună cu alți clienți. Își aleg victima, o femeie, iar Petru Porumb s-a așezat în așa fel încât prietenul lui, Daniel Baciu, să poată să fure portofelul victimei din poșetă. Hoții au reușit să plece cu 400 de euro, 95 de lei, dar și actele și cardurile femeii. Ulterior au mers chiar și la un bancomat de unde au mai scos 1.600 de lei de pe unul dintre carduri.

Cum furtul s-a petrecut în casieria autogării, victima și-a dat seama imediat. A sunat la 112, iar polițiștii Secției 2 s-au deplasat imediat la fața locului. Oamenii legii i-au identificat rapid pe cei doi și au reușit și să pună mâna pe ei. Mai mult, la percheziția corporală a celor doi, polițiștii au mai găsit și 2.300 de lei care au fost confiscați. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore, și urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.