Hoti din Timisoara, descoperiti cu ajutorul cetatenilor. Ce a facut mama unuia dintre ei

La scurt timp dupa ce au fost postate pe internet imagini cu un furt petrecut intr-un magazin din centrul Timisoarei, cei trei hoti au fost identificati.

Cristi Brancovan a postat pe Facebook aseara video-ul cu atacul petrecut la pravalie, filmuletul infatisand 3 tineri care reusesc sa fuga cu un teanc de bani din casa de marcat.

Le-a cerut timisorenilor sa le dezvaluie identitatea, iar oamenii s-au mobilizat pe reteaua de socializare.

Rusinata, mama unuia dintre atacatori a incercat sa rezolve problema cu patronul magazinului.

Hoții au fost identificati cu ajutorul vostru. Mama unuia dintre hoți s-a prezentat cu banii la magazin, în aceasta dimineață, în speranța ca patronii i-ar putea ierta, lucru ce nu s-a întâmplat, împăcarea înlăturând răspunderea penală, însă patronii nu au acceptat banii. Secția 1 cercetează în continuare cazul, cât timp reprezentanții magazinului nu-și retrag plangerea. Vă mulțumesc pentru impresionanta mobilizare de 3000 de distribuiri, ce a făcut mesajul meu vizibil către peste 100.000 de oameni, astfel încât în câteva ore hoții au fost identificați, iar prejudiciul este ca și recuperat„, a scris in aceasta dimineata Cristi Brancovan.

Ne mobilizăm să-i găsim pe hoți? Au plecat în fugă cu 850 de lei din casa de marcat a unui magazin din centru (str. Piatra Craiului), chiar dacă erau filmați. Secția 1 nu-i știe, dar cu distribuirile voastre sigur îi găsim cu nume, prenume și profil de facebook 🙂 [ hoții a fost identificati cu ajutorul vostru – iar prejudiciul e ca și recuperat ]

Posted by Cristi Brâncovan on 24 Iulie 2017

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *