Hoții de fier; furtul capacelor de canal a revenit în forţă

După o perioadă în care părea că au lăsat-o mai moale, hoţii de fier vechi s-au pus din nou pe treabă. În special pe domeniul public, unde nu e “bătător” la ochi nici pentru oameni obişnuiţi, să nu mai vorbim de autorităţile oraşului.

Unul dintre obiectele cele mai “râvnite” este clasicul capac de la căminele stradale de canalizare, confecţionat din fontă şi cu o greutate apreciabilă. În ultimele 100 de zile au dispărut în medie şapte capace lunar.

“Furtul capacelor de canal este o problemă pe tot teritoriul Lugojului. În ultimele trei luni au fost sustrase peste 20 de capace de la căminele stradale. Furturile se produc pe timpul nopţii”, a comunicat Meridian 22.

Dacă nu sunt semnalizate la timp, gurile de canal lăsate neacoperite pun în pericol circulaţia autovehiculelor, cât şi celor care se deplasează cu bicicletele.

Până în prezent nu a fost identificat nici unul dintre cei care şi-au făcut o sursă de venit din furtul capacelor de canalizare şi nici măcar nu au mai fost controlate punctele de adunare a fierului vechi.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *