I-au ‘ars’ pe soferii nesimtiti care incurca traficul din Timisoara!

Intr-o singura zi politistii locali au dat zeci de amenzi pentru soferii care au parcat pe pistele de biciclete din oras, dar si pentru cei care au blocat intrarea mijloacelor de transport in statiile RATT.

Gasirea unui loc de parcare in Timisoara este o adevarat provocare, insa unii dintre soferi arata cateodata si o nesimtire fara margini, din graba sau poate comoditate. Unii dintre soferi au blocat intrarea autobuzelor in statiile de transport in comun.

Alti soferi s-au gandit sa isi lase masinile pe pistele de biciclete, si daca in unele cazuri puteai sa mai treci cu bicicleta, un sofer s-a gandit sa faca din trotuar propriul loc de parcare.

 

Politistii au dat intr-o singura zi de patrulare 36 de amenzi, dintre care 17 procese verbale au fost intocmite la fata locului, iar in alte 19 cazuri au fost aplicate autocolante. Sanctiunile au fost cuprinse intre 290 si 725 de lei, dar au primit si 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

 

 

Masinile parcate aiurea au fost gasite in mai multe zone ale orasului: Calea Aradului, Calea Sever Bocu, Calea Martirilor, I. C. Bratianu, Str. V. Babes, Eroilor, Simion Barnutiu.

Politia le reaminteste timisorenilor ca pot suna la numarul de telefon 0356.913 pentru a-i reclama pe cei care isi lasa masinile pe pistele de biciclete.

sursa: opiniatimisoarei.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.