Idilă între un elev de 16 ani și profesoara lui, la Făget

Poveste de dragoste între un elev de 16 ani şi profesoara lui de română, la liceul din Făget. Cei doi și-au trimis sute de mesaje de dragoste. Soţul femeii ştie tot, iar mama adolescentului a depus plângere la poliţie. Şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş e anchetă. 

Au apărut sute de mesaje de dragoste pe care profesoara le schimbă pe whatsapp cu elevul, mesaje descoperite de mama băiatului în vîrstă de 16 ani. Profesoara acuzată are 36 de ani şi este căsătorită. Soţul ei, susţine mama elevului, ştie toată povestea, ba chiar ar fi mers la casa băiatului să discute cu acesta.

 

Cu mesajele de pe telefonul fiului în mână, mama a mers la Poliţie şi a depus o plângere, apoi şi la Inspectoratul Şcola Judeţean.

Aura Danielescu, reprezentanta Inpsectoratului Școlar: “Cu părere de rău spun că e extrem de grav. Nu face cinste profesoarei. Ieri a fost mama la ISJ povestind că a văzut mesajele pe care fiul le trimitea profesoarei. ISJ a început imediat o anchetă, se verifică acum, probele nu au putut determina dacă acele discuţii erau cu acel cadru didactic. Am început verificările.”

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *