Ieri a facut praf un BMW iar azi s-a izbit de un pom, pe aceeasi sosea!

 

Aventura fara sfarsit pentru un tanar de 27 de ani din Arad. Dupa ce ieri s-a rasturnat cu un BMW pe soseaua Arad – Timisoara, astazi a mai facut un accident. S-a izbit cu masina de un copac.

 

Un accident grav s-a produs în această dimineață, la aproximativ un kilometru de intrarea pe Autostrada Arad-Timișoara, pe drumul spre Șagu. Un autoturism s-a izbit de un pom fără să existe vreo urmă de frânare – susțin martorii.

În accident este implicat același tânăr care a fost rănit ieri, pe aceeași șosea, când s-a răsturnat cu BMW-ul  foarte aproape de locul în care s-a izbit azi de un pom. Din primele informatii, șoferul este fiul unui consilier local PSD. Ieri tânărul nu a mai vrut să rămână în spital și a plecat. Azi se afla în drum spre Timișoara, unde își depunea lucrarea de doctorat.

La fața locului au intervenit autospeciale ISU, SMURD și echipaje de Poliție. Șoferul a fost încarcerat, un picior fiindu-i prins între fiarele contorsionate.

Mașina cu care s-a izbit de pom este electrică, intervențiile la astfel de modele făcându-se doar de persoane specializate.

sursa: specialarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *