Ilie Rotariu va antrena CSM Lugoj în Liga a III-a

Clubul Sportiv Municipal Lugoj a ajuns la un acord cu Ilie Rotariu, fratele fostul internaţional şi jucător de bază al echipei naţionale din anii ’ 90, Iosif Rotariu, pentru a antrena echipa de fotbal care evoluează în Liga a III-a.

Instalarea oficială este programată pentru săptămâna viitoare când va fi stabilit şi programul de jocuri din cadrul pregătirii de vară.

“Avem un acord foarte clar cu Ilie Rotariu, ce deţine licenţa necesară de antrenor, pentru a pregăti începând cu sezonul 2018-2019 echipa noastră din Liga a III-a. De asemenea, în măsura în care timpul îi va permite, vom avea şi sprijinul fostei glorii a României, Iosif Rotariu, care-l va consilia pe fratele său la Lugoj. Pentru noul sezon vom mai conta pe Eugen Miculescu (Sise), care-şi va continua activitatea la echipă purtând banderola de căpitan şi pe Sorin Micşa care se va ocupa de pregătirea portarilor. Sper să îl putem convinge şi pe Claudiu Jivulescu pentru postul de antrenor secund. Săptămâna care urmează, vom definitiva componenţa staff-ului tehnic şi vom semna contractele”, a explicat Marius Maier, directorul CSM Lugoj.

Ilie Rotariu nu este o prezenţă nouă la Lugoj, el a mai condus reprezentanta Lugojului în Liga a III-a, în sezonul 2013-2014, după plecarea lui Remus Steop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *