Imagini cu ATACATORUL de la Londra. Cine e individul care a îngrozit o lume întreagă

Poliția britanică nu a făcut încă publică identitatea agresorului de la Westminister, Londra, însă presa din Peninsulă a dat publicității mai multe imagini cu teroristul. În imagini se văd și două cuțite mari de bucătărie cu care individul a atacat forțele de ordine după ce a intrat cu mașina în poarta Parlamentului.

Un bărbat a intrat cu mașina în trecători, miercuri, pe Podul Westminster din Londra, după care s-a oprit în gardul Parlamentului britanic. Cinci oameni au murit, alți 40 sunt răniți. Martorii susțin că era de origine asiatică și avea în jur de 40 de ani.

În fotografiile ataşate, publicate de SkyNews, se văd și două cuțite de bucătărie pe care agresorul le-a folosit în lupta cu forțele de ordine. Aici se vede cum individul este îngrijit de paramedici după ce a fost împușcat de polițiști, ulterior teroristul a decedat.

Serviciile de securitate britanice încearcă să afle dacă atentatorul a acționat de unul singur sau face parte dintr-o rețea. Stilul de atentat seamănă cu acțiunile Statului Islamic, potrivit The Guardian.

sursa: cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.