IMAGINI ȘOCANTE! Un tânăr şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond

Un tânăr din Suceava şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă. Victima a rămas fără ochi şi a fost dus la un cabinet medical veterinar mai mult mort decât viu. Tânărul a fost identificat de cei care au făcut publice imaginile de groază.

Cei doi câini agresori ar fi ai lui Ciprian Severin, din localitatea Broșteni, județul Suceava. Tânărul de 23 de ani și-ar fi pus câinii să se “hrănească” dintr-un câine maidanez, cel mai probabil, pe o uliță din Broșteni.

Câinele fără stăpân a fost salvat de un trecător, dar în urma „distracției” lui Ciprian Severin, animalul a rămas fără ochi și cu capul sfâșiat. După ce imaginile au devenit virale pe internet, tânărul şi-a şters contul de facebook.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

ACTIONATI!

CEREM DE URGENTA POLITIEI ARESTAREA ACESTUI INFRACTOR, deoarece reprezinta un pericol public!!Aceste imagini nu sunt recomandate cardiacilor!Cu ajutorul celor de la asociatia Casa lui Patrocle din Suceava s-a aflat cauza datorita careia acel caine, care ieri facea inconjurul internetului socand o lume intreaga, a ramas complet fara ochi, iar toata zona capului este distrusa.Acest individ, Severin Ciprian din localitatea Brosteni, jud. Suceava, si-a pus cainii din rasa amstaff sa il sfasie pe acest amarat. Chiar daca acest video este horror si greu de vizionat, va rog sa-l distribuiti masiv si toti cei care au sau nu au puterea sa il vzioneze, sa trimita o sesizare/plangere penala catre politia Brosteni si in acelasi timp catre I.P.J. Suceava la adresa de email: cabinet@sv.politiaromana.roEmail catre Politia Brosteni nu am gasit, dar puteti sa sunati la tel: 0230 549796Atasati va rog la sesizare si pozele pe care o sa le punem in comentarii cu profilul acestui infractor, pozele cu cainii pe care ii detine, aceeasi care sfasie bietul catel.Plangerea se face in baza Legii 205/2004 reoublicata, articolul 6:Art. 6(1)In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor prevazute la art. 5 alin. (1). (2)In sensul prezentei legi, prin cruzime fata de animale se intelege: c)organizarea de lupte intre animale sau cu animale; d)folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea; Va rog sa actionati, nu doar sa comentati, blestemati, injurati. Nu ajuta cu nimic! Actionati ca astfel de indivizi sa fie pedepsiti!Individul are 23 de ani, pe una din catelele amstaff o cheama Maya, are probabil serii de pui la activ dupa cum arata. Cainii nu au nicio vina pentru ceea ce s-a intamplat! Au fost pusi sa atace cainele, au respectat o comanda!Daca nu intervenea cineva din familia individului, cainele era acum mort. In prezent starea cainelui nu este deloc una buna, infectiile sunt cumplite, ii curge puroi din cap, ochi si urechi. Este bine ca exista colaborari intre asociatii si intre salvatori. Incercam mutarea si internarea cainelui la Bucuresti.Casa lui Patrocle, care-l are in acest moment in grija, accepta sa-l trimita doar pentru binele cainelui, Kupan Luiza de la Iasi il transporta spre Bucuresti. Impreuna suntem siguri ca vom lua cele mai bune decizii!

Publicată de Kola Kariola pe Miercuri, 13 februarie 2019

Pe numele lui, o asociaţie pentru protecţia animalelor a depus plângere la Poliţie.Ciprian şi-a pus dulăii Amstaff să sfâşie un câine vagabond

Asociatia Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola l-a identificat pe stăpânul dulăilor şi a cerut ca împotriva lui să se ia toate măsurile legale.

“CEREM DE URGENTA POLITIEI ARESTAREA ACESTUI INFRACTOR, deoarece reprezinta un pericol public!!

Cu ajutorul celor de la asociatia Casa lui Patrocle din Suceava s-a aflat cauza datorita careia acel caine, a ramas complet fara ochi, iar toata zona capului este distrusa. Acest individ, Severin Ciprian din localitatea Brosteni, jud. Suceava, si-a pus cainii din rasa amstaff sa il sfasie pe acest amarat.”, se scrie în postare.

Sursa citată spune că o rudă a băiatului a slavat câinele sfâşiat de la moarte: “Daca nu intervenea cineva din familia individului, cainele era acum mort.
In prezent starea cainelui nu este deloc una buna, infectiile sunt cumplite, ii curge puroi din cap, ochi si urechi.”

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.