Imagini spectaculoase filmate într-o pădure din vestul țării (VIDEO)

Angajații Romsilva au filmat patru cerbi într-o pădure din Caraș–Severin, iar imaginile s-au viralizat pe Facebook.

”Întâlnire cu patru cerbi într-o pădure de stat la Ocolul Silvic Mehadia din cadrul Direcției Silvice Caraș–Severin.”

Angajații Regiei Naționale a Pădurilor–Romsilva se aflau într-o acțiune de patrulare în fondul forestier când le-au ieșit în cale cei patru cerbi, din care doi sulițari, aceștia apropiindu-se la doar câțiva metri de ei.

Întâlnire cu patru cerbi într-o pădure de stat administrată de Direcția Silvică Caraș Severin din cadrul Romsilva

Întâlnire cu patru cerbi într-o pădure de stat la Ocolul Silvic Mehadia din cadrul Direcției Silvice Caraș – SeverinAngajații Regiei Naționale a #Pădurilor – #Romsilva se aflau într-o acțiune de patrulare în fondul forestier când le-au ieșit în cale cei patru cerbi, din care doi sulițari, aceștia apropiindu-se la doar câțiva metri de ei. Cerbul (Cervus elaphus) este un animal erbivor adaptat zonelor montane cu păduri întinse, care asigură condițiile de liniște, adăpost și hrană. Poate fi regăsit și în zonele de deal, iar în ultimele decenii a fost reintrodus și în zonele de câmpie. Cerbii trăiesc în libertate până la 18-20 de ani și ating o greutate de până la 300 de kilograme. Anual, în primăvară, își pierd coarnele, ele crescând la loc până la sfîrșitul verii, înaintea perioadei de împerechere. *****Meeting with four Red Stags in a state forest in Caraș Severin County in #Romania#DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #România #CarașSeverin #Caraș #Silvicultură #Faună #wildlife #păduri #forests

Posted by Regia Nationala a Padurilor – Romsilva on 23 Ianuarie 2018

Cerbul (Cervus elaphus) este un animal erbivor adaptat zonelor montane cu păduri întinse, care asigură condițiile de liniște, adăpost și hrană. Poate fi regăsit și în zonele de deal, iar în ultimele decenii a fost reintrodus și în zonele de câmpie. Cerbii trăiesc în libertate până la 18-20 de ani și ating o greutate de până la 300 de kilograme. Anual, în primăvară, își pierd coarnele, ele crescând la loc până la sfîrșitul verii, înaintea perioadei de împerechere”, precizează o postare pe pagina de Facebook Regia Nationala a Padurilor – Romsilva.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *