Imagini virale: Merkel, Erdogan și Theresa May se uită la meciul Croația-Anglia pe un telefon (VIDEO)

Șefii de stat întruniți la summitul NATO de la Bruxelles și-au făcut timp și pentru fotbal. Miercuri seara, între două sesiuni de dezbateri pe teme de securitate, mai mulți lideri s-au uitat la câteva faze din semifinala Croația-Anglia.

Imagini rare cu Erdogan, Merkel și Theresa May comentând faze de fotbal au apărut pe rețelele de socializare, potrivit Al Arabyia.

Scena a avut loc miercuri seara în timpul semifinalei de foc dintre Croația și Anglia.

În imaginile de mai jos se poate vedea cum cancelarul german Angela Merkel s-a oprit alături de premierul britanic Theresa May ca să vadă faze din meciul de fotbal, pe telefonul mobil al ministrului turc de Externe.

În spatele celor două doamne, se vede și președintele Erdogan care privește foarte atent meciul de fotbal. Cineva face o glumă despre arbitrul turc al meciului:

A rare video of Turkish leader Recep Tayyip Erdogan

A rare video of Turkish leader Recep Tayyip Erdogan, British Prime Minster Theresa May and Grabar-Kitarovic watching the much-anticipated game on the Turkish foreign minister’s phone showed a different side to the serious world of politics.Read More: http://ara.tv/pmxng

Publicată de Al Arabiya English pe Joi, 12 Iulie 2018

 

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.