Impact devastator intre doua tiruri si un autoturism

Accidentul s-a produs joi dupa-amiaza pe DN7 între Lipova și Milova.   

În accident au fost implicate două autocamioane și un autoturism. Se pare că unul dintre TIR-uri îl depășea pe celălalt, s-au agățat (cel mai probabil pentru că nu s-a păstrat distanța corespunzătoare) și au intrat în coliziunea în care a fost implicat ulterior și autoturismul.

 

 

„La locul accidentului s-a deplasat echipajul ambulanței din substația Lipova, echipajul SMURD și echipajul de descarcerare al ISU Arad. Atât în autocamioane, cât și în autoturism se aflau doar șoferii. Șoferul din autoturism și unul dintre şoferii de autocamion nu au suferit, din fericire, nicio leziune, însă cel de-al treilea șofer a rămas încarcerat. După ce a fost descarcerat, șoferul era conștient, stabil hemodinamic, cu politraumă (posibile fracturi). Pacientul a fost transportat la UPU Arad, de către echipajul SMURD, pentru investigații suplimentare și acordarea îngrijirilor medicale de care are nevoie”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Din primele cercetări  se pare că autocamionul condus de un șofer ungur a intrat în balans, acroșând celelalte autovehicule, autocamionul condus de un șofer bulgar și autoturismul condus de un preot român.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.