Impact teribil între un autoturism şi un microbuz cu 20 de călători. A fost activat Planul Rosu!

Un grav accident s-a produs astăzi, la Sâncrăieni, în județul Harghita. Un autoturism s-a ciocnit violent cu un microbuz ce transporta 20 persoane. A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

Din primele informații, sunt două victime (o persoană decedată și una încarcerată), care se aflau în autoturism. În microbuz se aflau aproximativ 20 de persoane, care prezintă răni ușoare. În acest moment se face evaluarea tuturor ocupanților.

 

La fata locului au fost mobilizate o autospecială pentru victime multiple, o ambulanță SMURD, trei ambulante SAJ, o descarcerare grea cu spital mobil, o autospecială complexă de stingere cu modul de prim ajutor.

În urma activării Planului Roșu (la ora 13,45) au mai fost alertate încă patru echipaje de prim ajutor SMURD și Elicopterul SMURD.

„La ora 13.32, Inspectoratul a fost apelat. La 13.45 a fost aplicat planul roșu de intervenție. Din informațiile pe care le am sunt două victime, conducătorul auto este decedat și soția sa, care a avut nevoie de descarcerare și șase răniți ușor. Răniții vor fi transportați la spitalul din Miercurea Ciuc”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Harghita.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *