Impact teribil între un autoturism și un microbuz; o persoană a decedat!

Un accident rutier deosebit de grav  s-a produs  în urmă cu puţin timp, pe DN 79A,  Arad-Moneasa,  în zona localității Voivodeni.

Un autoturism și un microbuz s-au ciocnit violent, rezultând două victime; una încarcerată și una în stare stabilă. La locul accidentului a intervenit detașamentul de Pompieri Sebiș din cadrul ISU Arad cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad din substația Sebiș.

Echipajul ISU a trecut la descarcerarea victimei (un bărbat de 39 de ani) pe care a predat-o mai apoi echipajului medical. Deoarece bărbatul se afla în stop cardio-respirator, echipajul medical a început manevrele de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor salvatorilor, șoferul de 39 de ani, a decedat, medicii declarând decesul.

„A intervenit echipajul medical al ambulanței de la substația Sebiș. În urma accidentului au rezultat două victime, respectiv șoferii celor două autoturisme. Șoferul din microbuz a suferit o contuzie de umăr, a refuzat tratamentul și transportul la spital. Din păcate, pentru celălalt șofer, care a rămas încarcerat și care era în stop cardio-respirator, nu s-a mai putut face nimic deși echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare. Până la urmă, a fost declarat decesul victimei care va fi transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mărioara Raveca Nicoară, managerul general al Serviciului Județan de Ambulanță Arad.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *