Impact violent in vestul tarii! O masina in care se aflau cinci copii s-a izbit de un autocar

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Zerind, pe DN 79, pe sensul de mers Oradea-Arad, fiind implicate un autoturism Mercedes în care se aflau şapte persoane şi un autocar cu 15 pasageri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, şoferul autoturismului (43 de ani) a pierdut controlul volanului pe fondul neatenţiei şi a intrat pe contrasens, unde maşina s-a ciocnit cu autocarul, apoi a ajuns în şanţ. În autocar se aflau turişti care mergeau în Cluj-Napoca, fără ca vreunul să fi fost rănit.

„În mașină se aflau șapte persoane: șoferul, o doamnă, mamă a cinci copii, care se aflau în spate. Unul dintre cei cinci copii a suferit un traumatism cranian și a fost transportat de echipajul nostru de la Criș la Spitalul Județean Arad. Ceilalți patru copii erau doar speriați, la fel și mama, și au fost preluați de echipajul de prim-ajutor de la Chișineu Criș și aduși, și ei, la spital pentru a fi investigați”, a declarat dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Traficul a fost blocat pe o bandă din cele două ale DN7 o oră, timp în care s-a circulat alternativ în ambele sensuri pe singura bandă rămasă liberă.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *