Impact violent intre o ambulanta SMURD si un un autoturism, intr-o intersectie aglomerata din Timisoara; o soferita a ajuns la spital

O șoferiță a ajuns la spital, joi dimineață, după ce mașina în care se afla împreună cu bebelusul ei,  a fost lovită in plin de o  ambulanta SMURD, la intersecția străzilor Gheorghe Lazăr cu Circumvalațiunii.

Din primele informații, echipajul SMURD, care transporta un pacient, venea pe strada Gheorghe Lazăr, dinspre Bulevardul Cetății spre Piața 700 și, deși avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune, la intersecția cu Calea Circumvalațiunii a lovit din plin un autoturism Suzuki, care circula dinspre pasajul Jiul spre mall. Șoferița aflată la volanul mașinii Suzuki nu s-a asigurat când a pătruns în intersecție.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost serios avariate și au rămas blocate în intersecție. Soferița din Suzuki a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații. Din fericire, bebelușul care se afla cu ea în mașină pe locul din dreapta, intr-un scaun special pentru copii, a scăpat nevătămat.

La fața locui au intervenit echipaje de ambulanță, poliție și pompieri, circulația în zonă fiind îngreunată pe perioada cercetărilor.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *