Impact violent între un autoturism și un tramvai. O femeie însărcinată a fost rănită!

Un grav accident de circulație s-a produs  miercuri,  după ora 13:00, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad.

În accident au fost implicate un tramvai și un autoturism la al cărui volan se afla o femeie însărcinată. Polițiștii rutieri urmează să stabilească, în urma cercetărilor efectuate, cine se face vinovat de producerea accidentului.

Șoferița nu a putut ieși din autoturism în urma impactului, astfel că a avut nevoie de ajutorul echipajului de descarcerare, care în câteva minute a reușit să o scoată afară și să o predea paramedicilor de la SMURD. Aceștia au transportat-o la spital pentru investigații medicale amănunțite, femeia lovindu-se în zona capului în urma impactului.

„Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, unul SMURD și unul de descarcerare, au intervenit în zona UTA pentru salvarea unei victime, femeie, însărcinată, încarcerată într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un tramvai. Datorită profesionalismului echipajului de descarcerare, victima a fost eliberată în mai puțin de cinci minute și predată în viață, stabilă și cooperantă, echipajului SMURD”, a declarat maiorul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *