În loc să se antreneze, campionii Lugojului smulg iarba de pe pista Stadionului

Situație incredibilă la Stadionul Municipal din Lugoj. Campionii naționali ai Lugojului s-au apucat să smulgă iarba de pe pista de atletism, pentru a se putea antrena.

Promisa reabilitare a Stadionului Municipal se lasă încă așteptată, deși autoritățile locale lugojene au anunțat în nenumărate rânduri începerea lucrărilor.

Ba mai mult, edilii lugojeni nu sunt în stare nici măcar să trimită câteva persoane care să igienizeze pista de atletism.

Văzând că nu-i ajută nimeni, atleții Clubului Sportiv Școlar Lugoj, foarte mulți copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, s-au apucat să smulgă cu mânuțele lor iarba care acoperă cea mai mare parte a pistei de atletism.

“Acestea sunt condițiile în care se antrenează copiii de la secția atletism. În loc să facă antrenament au cules buruienile și iarba de pe pista de antrenament. Poate cei care sunt responsabili au să se sesizeze și să își facă datoria. Cu toate acestea copiii s-au antrenat în permanență și au reușit să obțină rezultate foarte bune”, a scris pe Facebook Mirela Dragoș, mama unui sportiv de la C.S.Ș Lugoj.

Fără dușuri la vestiare

Secția de atletism a C.S.Ș Lugoj are legitimați peste 60 de sportivi, care sunt pregătiți de profesorii Adrian Vrudnik și Vasile Canea. Dintre aceștia, 15 au fost medaliați în acest an la Campionatele Naționale ale României. Alături de dascăli și ceilalți, nici ei nu s-au sfiit să pună mâna și să ajute.

“E trist ce se întâmplă. Nu face nimeni nimic, pentru a întreține această pistă. În loc să facem antrenamente, am ajuns să facem muncă voluntară. Sunt copii talentați, care fac performanță în aceste condiții. Mai avem încă de lucru, deoarece nu am curățat decât o parte de pistă”, ne-a declarat profesorul Adrian Vrudnik.

Pe lângă problema cu iarba, dascălul mai are și alte nemulțumiri, una dintre ele fiind legată de vestiare. Acestea nu au duș, astfel că atleții, după antrenament, în loc să se recupereze, sunt obligați să-și îmbrace treningul și să plece transpirați acasă.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.