În ultimile secunde din viața sa, o mamă și-a salvat copilul

Este surprinzător cât de dezvoltată poate fi intuiția unei mame vizavi de copilul ei. Amplificarea ei devine mai evidentă odată cu nașterea micuțului. Principalul obiectiv al fiecărei mame este, desigur, protejarea vieții copilului propriu.

 

Povestea lui Shelby Ann Carter, din orașul Wyoming, Illinois, vine ca o confirmare a acestui lucru. Femeia de 21 de ani, care a salvat viața fetiței sale, este un adevărat erou în orașul natal.

 

 

 

 

 

În data de 30 ianuarie a acestui an, departamentul de pompieri a primit un apel despre un incendiu: o casă era înghițită de flăcări. La etajul doi al casei a fost găsită moartă proprietara casei. Ea s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Însă copilul ei nu a fost găsit…

 

 

Keana Davis a fost găsită într-un morman de gunoi, bine legată de scaunul său. Înainte de moarte, mama a legat fetița de scaunul auto pentru copii și a aruncat-o peste geam.

În afară de niște arsuri nesemnificative, copilul era complet nevătămat.

Iată ce a declarat șeful serviciului de pompieri, Foglesonger Ed: „Eu sunt complet surprins de acțiunea acestei tinere mame: ea a fost în stare să-și controleze emoțiile într-un moment atât de critic și a salvat viața copilului”.

Internauții au rămas șocați de această tragedie și nu au putut sta departe. Astfel au organizat o campanie de pe urma căreia s-au acumulat 40.000$ din donații, timp de o săptămână.

 

Desigur, membrii familiei și prietenii deplâng moartea lui Shebly, dar în același timp sunt mândri de această faptă. Ea a reușit să-i dea viață a doua oară fetiței sale…

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *