În urmă cu 10 ani avea 100 de kilograme. Acum este unul dintre cele mai de succes fotomodele din întreaga lume

Gina Carla este un fotomodel din Elveţia care demonstrează că nimic nu este imposibil, atâta timp cât există voinţă.

Carla are o poveste extraordinară de viaţă, pe care puţini o ştiu. În spatele formelor sale apetisante se ascundea, până acum câţiva ani, o femeie obişnuită cu forme neatrăgătoare. Gina Carla a reuşit să scape de jumătate din greutatea sa în doar câţiva ani. Fotomodelul avea în 2010 puţin peste 100 de kilograme

 

Vedeta a reuşit să slăbească aproape 50 de kilograme, iar imaginile pe care le-a postat pe contul său de Instagram dovedesc acest fapt.. “Procesul de slăbire a început în mintea mea. Când am decis cum vreau să arăt şi cum vreau să fiu, întreg procesul a devenit foarte simplu şi foarte amuzant. În special atunci când mergeam să-mi cumpăr haine noi. Cel mai tare lucru este că fiecare persoană este capabilă să-şi reseteze creierul şi gândurile, programându-le să se îndrepte într-o direcţie pozitivă.

Acest proces a durat mai puţin de cinci minute şi viaţa mea s-a schimbat complet în doar cinci luni. Când ai în minte un ţel anume, îţi trebuie şi motivaţia să-l realizezi.  O dietă sănătoasă, echilibrată şi o grămădă de exerciţii fizice sunt cei doi factori-cheie care trebuie respectaţi. Doar aşa poţi slăbi’’, mărturiseşte ea.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *