Înainte de A MURI, un băiețel a avut o ultimă DORINȚĂ. Gestul lui i-a făcut pe medici să facă PLECĂCIUNI!

Se știe că medicii se străduiesc ca pacienții lor să se facă bine, dar în acest caz, oameni au făcut imposibilul să salveze viața acestui copil. Cu toate acestea, băiatul s-a stins din viață pe patul de spital, dar înainte de a muri, a avut o dorință extrem de emoționantă.

Pacientul, Liang Yaoyi, în vârstă de 11 ani, a fost anunțat că are o tumoare pe creier. Atunci, medicii i-au spus că nu poate fi operată și că nu se știe cât timp va trăi. Înainte de a muri, acesta și-a exprimat o ultimă dorință. Gestul lui i-a uimit pe medici și i-a determinat să facă plecăciuni. Băiețelul a decis să își doneze toate organele pentru a-i ajuta pe pacienții care așteaptă un organ de foarte multă vreme.

Motivat de suferința celor care au de așteptat luni întregi, ba chiar ani buni pentru o șansă de a se face bine, băiețelul a decis să își doneze toate organele sănătoase oamenilor aflați în necaz.

Dacă ar fi supraviețuit cancerului de creier, acesta și-ar fi dorit să devină doctor pentru a-i face bine pe toți ei care sunt bolnavi.

Liang Yaoyi este un adevărat erou pentru familia sa, pentru medici și pentru cei pe care i-a salvat. Medicii au decis să facă mai multe plecăciuni în fața băiețelului și a mamei sale.

sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *