Inca un accident pe pe soseaua de centura a Lugojului; un jandarm a fost ranit

Un angajat al Jandarmeriei a fost ranit joi seara pe soseaua de centura a municipiului Lugoj.

Barbatul se afla intr-o masina, inmatriculata in Caras-Severin, ce a fost lovita in plin de un alt autoturism. Din primele cercetari facute la locul accidentului de catre politisti, se pare ca la volan se afla o femeie care a incercat sa intoarca masina si nu s-a asigurat, moment in care autoturismul a fost lovit in plin de un sofer care circula regulamentar.

 

Circumstantele producerii accidentului, dar si cine a condus masina in care se afla jandarmul nu sunt clare inca, politistii urmand sa stabileasca exact aceste detalii in urma anchetei pe care au demarat-o.

Curios este faptul ca jandarmul, desi ranit, a ajuns la spital cu o masina particulara nefiind anuntat niciunul dintre serviciile de urgenta, nici macar politia, si asta in ciuda faptului ca statia SMURD se afla la nici doua minute distanta de locul in care s-a produs accidentul.

Ajuns la spital, ranit la cap, jandarmul din Resita a primit ingrijiri medicale de urgenta si a plecat pe picioarele sale dupa ce a primit si o serie de recomandari din partea medicilor. Femeia care se afla in masina a scapat nevatamata.

Circulatia pe soseaua de centura nu a fost afectata de producerea accidentului.

sursa: lugojinfo.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *