Inca un deces in locul in care joi, un barbat a fost calcat de tren

La cateva minute dupa ce pompierii si medicii de la ambulanta s-au retras in unitati, un barbat a tinut mortis sa vada ce s-a intamplat, astfel ca s-a dus pana la locul tragediei. In fata politistilor omul s-a apropiat de cadavru si a vrut sa identifice trupul in speranta ca ii poate ajuta pe oamenii legii sa stabileasca identitatea. Barbatul vorbea la telefon si nu a ajuns decat sa spuna doua cuvinte dupa care s-a prabusit la pamant.

Politistii si-au dat seama ca barbatul are probleme grave si in timp ce unul dintre oamenii legii a sunat la 112, ceilalti l-au resuscitat. Pompierii s-au intors si ei la locul accidentului si au ajutat la resuscitare pana la sosirea din nou a echipajului ambulantei. Dupa mai bine de o ora de eforturi, medicii au reusit sa il stabilizeze si l-au urcat in ambulanta. Inima a cedat din nou la spital, unde intreg personalul a facut eforturi supraomenesti timp de peste doua ore. Medicii si asistentele s-au declarat invinsi, iar barbatul nu si-a mai revenit fiind declarat decedat. Omul avea 49 de ani si locuia in zona strazii Olosagului unde a avut loc accidentul.

Cel mai probabil barbatul a suferit un infarct in momentul in care a vazut trupul sfartecat. Medicii legisti se vor pronunta dupa efectuarea autopsiei asupra cauzelor care au dus la producerea decesului.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *