Inca un grup de migranti in Gara de Nord din Timisoara. VIDEO

Agitatie mare in Gara de Nord din Timisoara, duminica  de dimineata si pana dupa orele pranzului. In acest interval, doua grupuri de migranti au coborat din trenuri.

Daca primul grup, format din 38 de femei, copii si barbati a fost dat jos din trenul Bucuresti – Budapesta, un al doilea grup, format din cinci barbati, cinci femei si cinci copii, a coborat din trenul care a venit in jurul pranzului de la Arad.

Politistii locali i-au preluat si i-au dus la Centrul Regional de Proceduri si Cazare a Solicitantilor de Azil din Timisoara. Cei 15 sunt solicitanti de azil in Romania, dar au reusit sa treaca ilegal granita in Ungaria, unde au fost depistati. Cum aveau acte ca sunt solicitanti de azil in Romania, autoritatile ungare i-au trimisi inapoi in tara noastra, ajungand la Timisoara cu un tren dinspre Arad.

Totodata, in aceasta perioada, un elicopter al Inspectoratul General de Aviatie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne survoleaza si monitorizeaza zona de competenta a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, alaturi de politisti de frontiera.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *