Încă un polițist cercetat pentru agresiune sexuală împotriva unei minore.

Un polițist de 41 de ani, din județul Iași , este cercetat de procurori, după ce i-ar fi propus unei minore de 16 ani să întrețină relații sexuale cu el.

Agentul de la Poliţia Gorban este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni la secţia de Poliţie la care lucrează, relatează ziaruldeiasi.ro.

Audierile au loc în contextul în care, miercuri, părinţii unei minore de 16 ani au depus plângere la Poliţie acuzându-l pe agent de comiterea unui presupus abuz sexual.

Potrivit unor surse din anchetă, polițistul este vecin cu minora, aceasta din urmă obişnuind să o ajute la treabă pe soţia poliţistului.

Miercuri, fata ar fi rămas singură în casă cu poliţistul şi ar fi fost trântită pe pat de acesta.

”Un polițist de la sediul din Gorban a făcut avansuri sexuale fiicei mele de 16 ani. A chemat-o la el în dormitor și i-a zis să îi dea un pupic pe guriță. A sărutat-o pe ureche, pe gât, pe gură.

A împins-o pe pat și i-a pus mâna pe burtă și a mângâiat-o.

Fata s-a ridicat și i-a zis că are treabă afară. El i-a spus să rămână doar între el și fată. Aseară am zis că mergem să denunțăm. Merge zvonul în sat că are relații în Iași. Și fata a spus că îi e teamă să meargă la Poliție pentru că îi e frică să nu dea cu mașina peste ea”, a spus Cătălin Popovici, tatăl minorei.

”Ancheta este în desfășurare, a început urmărirea penală in rem pentru infracțiunea de agresiune sexuală”, a declarat procurorul Niculina Lisnic, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Sesizarea a fost adresată de primarul localității șefului de post. Acesta din urmă a sesizat Parchetul care a început o cercetare în acest caz. Polițistul care a făcut propunerea indecentă se afla în concediu.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.