Inca un tramvai Armonia intepenit pe linii, intr-o intersectie, la Timisoara

Dupa ce la finele anului trecut un tramvai Armonia s-a arcuit pur si simplu pe linie, la Padurea Verde, joi seara, pe tronsonul catre Modern, o alta garnitura s-a intepenit pe sine.

Tramvaiul a ramas in drum, chiar in mijlocul intersectiei si a dat traficul peste cap.

O echipa a Societatii de Transport a intervenit de urgenta pentru a porni garnitura. Specialistii au urcat cu ajutorul unei scari pentru a vedea ce problema a aparut la pantograf, intrucat problema a aparut se pare la alimentarea cu curent.

Miercuri dimineata, la Gara de Nord din Timisoara, un alt tramvai modernizat de tip Armonia a ramas blocat pe linii. Calatorii s-au dat jos si au incercat sa il impinga pentru a degaja intersectia.

Probleme la Gara de Nord pentru un tramvai RATT (STPT)

Cetatenii din zona Garii de Nord din #Timisoara au fost martorii unui nou tramvai oprit chiar in mijlocul intersectiei! Nu stim inca daca este o defectiune tehnica sau doar o pana de curent, dar este de admirat suportul timisorenilor pentru degajarea blocajului aparut in intersectie. Filmarea a fost trimisa de un cititor al paginii Orasul TimisoaraUpdate: Imaginile cu tramvaiul intepenit pe linii sunt de azi-dimineata, dar in aceasta seara UN ALT TRAMVAI a intepenit pe linii, tot in mijlocul intersectiei, la Padurea Verde. Si e vorba tot de un tramvai Armonia "modernizate" de administratia Robu. Detalii despre tramvaiul "care a cedat lupta" in aceasta seara aici http://www.opiniatimisoarei.ro/inca-un-tramvai-armonia-intepenit-pe-linii-intr-o-intersectie-la-timisoara/18/01/2018

Posted by Orasul Timisoara on 18 Ianuarie 2018

In 30 decembrie 2017, o alta Armonie s-a incovoiat in mers in apropiere de UMT, iar cu un an in urma, pe bulevardul Dragalina, un alt tramvai modernizat patea la fel. Aceasta dupa ce niste suruburi s-au forfecat.

RATT, devenita STPT, are in parcul sau 60 de tramvaie, dintre care 30 mai vechi, 15 din flota „Armonia” care sunt deja pe linii, iar alte 15 trimise la modernizare la fabricile din Pascani si Arad. Pretul platit de Primaria Timisoara pentru modernizarea garniturilor vechi de tramvai a fost de aproximativ 500.000 de euro pe bucata.

Cu tramvaiele, in Timisoara, se asigura transportul pe 10 linii ale caror trasee insumeaza 134,30 km.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.