Incendiu de proportii la un centru comercial din Arad

Un cunoscut centru comercial din municipiul Arad, Gemi Center, care cuprinde şi un loc de joacă pentru copii, a fost cuprins de un puternic incendiu, în noaptea de miercuri către joi, acoperişul clădirii prăbuşindu-se peste etajul întâi. Un pompier a fost rănit în timpul misiunii, intervenţia fiind îngreunată de numărul redus al hidranţilor şi presiunea scăzută a apei.

Centrul comercial Gemi Center este amplasat în cartierul Micălaca, iar incendiul a izbucnit în jurul orei 2.30 noaptea. Cinci echipaje cu 19 pompieri militari au ajuns la faţa locului, dar şi o ambulanţă SMURD.

La etajul întâi al complexului comercial se aflau un loc de joacă, o sală de sport şi un magazin de mobilă, care au fost mistuite de flăcări, iar la parter sunt un hipermarket, o pizzerie şi un alt magazin de mobilă. În scurt timp, acoperişul clădirii, de circa 400 mp, s-a prăbuşit.

Exista pericolul ca incendiul să se extindă la un hotel aflat la circa 3 metri şi la o benzinărie.

Intervenţia a durat circa trei ore, iar pompierii au rămas la faţa locului pentru a supraveghea zona în eventualitatea apariţiei altor pericole. Cauza incendiului urmează să fie stabilită în cursul zilei de joi.

sursa: aradon.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.