Incendiu devastator; au văzut o FIGURĂ URIAȘĂ care apărea din FUM!

Recent a existat un incendiu uriaș în Henry’s Creek, Idaho Falls, acesta a distrus tot ce a întâlnit în cale până a ajuns la ferma lui Jeanette și a lui Bruce Empey. Aceștia se temeau de ce era mai rău, așa că au fugit cât de repede au putut de pe proprietate.

 

 

Iată ce a spus Jeanette: ,,Eu și soțul meu l-am luat pe băiat și am mers la fermă după ce am aflat că focul se îndrepta către ea. Au ajuns acolo și pompierii care i-au spus soțului meu că ar trebui să plece, deoarece totul era  pierdut”.

Așa că familia s-a depărtat și a așteptat pe un deal, privind din depărtare infernul. S-au rugat să le fie cruțată ferma, dar apoi tot ce le mai rămăsese a fost să facă poze. După ce a făcut o anume poză, Bruce a observat ceva foarte ciudat la ea. Părea să fie o figură misterioasă care ieșea din flăcări, dar a crezut că i se pare și a uitat de ea.

Totuși, atunci când cei trei s-au întors în dimineața următoare, au descoperit că ferma lor era intactă. Bruce crede acum că acea figură fotografiată era de fapt un înger pe care îl numesc ,,Îngerul păzitor pompier”.

sursa: rol.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *