Incendiu la Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin

Poligonul de tragere din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin s-a aprins ieri ca o torță din cauza materialelor inflamabile din incinta acestuia. Incidentul a avut loc în mijlocul zilei iar cauzele producerii incendiului sunt incerte încă.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale și au reușit să oprească focul înainte ca acesta să se extindă și în alte zone din incinta IJJ Caraș-Severin. Din cauza materialelor inflamabile care se aflau în poligon, de la traverse îmbibate în ulei și recuzită din cauciuc, un fum gros s-a răspândit repede în toată zona Govândari.

„Au fost niște cauciucuri care au ars și care au degajat o cantitate mare de fum. Am avut patru autospeciale care au intervenit și incendiul a fost ținut sub control. S-a stabilit ca și cauză probabilă folosirea intenționată a unei surse de aprindere. Nu s-au înregistrat daune materiale, pentru că acele cauciucuri erau practic deșeuri, folosite în poligon doar pentru amortizare”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic.

sursa: reper24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *