Incendiu la o fabrica din Timis. Sute de persoane evacuate

Incendiu, joi dimineață, la o fabrică din localitatea timișeană Sânnicolau Mare. Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate, iar pompierii au intervenit în forță.

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o fabrică din Sânnicolau Mare, cu pericol de explozie.

“ISU Timiș a fost solicitat să intervină astăzi pentru lichidarea unui incendiu cu pericol de explozie la furtunurile ce alimentau tuburile de Oxigen și Acetilenă de la procesul de sudură la un atelier mecanic, cu o suprafață de aproximativ 30 mp din cadrul unei hale de aproximativ 18.000 mp”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Pompierii au intervenit cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, un autocamion, o motopompă, un ofițer și 7 subofițeri din cadrul stației de pompieri Sânnicolau Mare și SPSU al fabricii și au evacuat aproximativ 400 de persoane, din anexa cu birouri ale halei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale, după ce a avut un atac de panică.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *