Incendiu puternic lângă București! ALERTĂ prin RO-ALERT; fumul se îndreaptă spre Capitală!

Un incendiu puternic a izbucnit la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, Șoseaua de Centură.

“Incendiu depozit Remat in comuna Afumati/Ilfov cu degajari mari de fum, norul de fum se indreapta in directia mun. Bucuresti. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor. DGU-IGSU”, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov.

Incendiul se desfășoară pe o suprafață de 1000 mp, la o stivă de autoturisme. Există pericolul pericol de extindere la spatii de depozitare si utilaje.

Potrivit unui post de televiziune, în zonă nu există sursă de apă pentru alimentarea mașinilor de pompieri, riscul de extindere fiind uriaș.

Prin sistemul RO-ALERT s-a transmis un mesaj de tip ALERTĂ EXTREMĂ din cauza incendiului. La fața locului au fost trimise 18 autospeciale, asta pentru că incendiul riscă să se extindă în împrejurimi.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite, dar traficul rutier în zonă se desfășoară cu dificultate. „Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în mod special la o stivă cu autoturisme dezmembrate în vederea casării și compactării acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, la un post de televiziune.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *