Incendiu violent in Calea Girocului din Timisoara; doua masini distruse complet si doua avariate (video)

Incendiu violent, în noaptea de marți spre miercuri, în Calea Girocului din Timișoara. Două mașini au fost distruse și alte două au fost avariate serios, după ce una dintre ele a fost cuprinsă de flăcări. Autoturismele erau parcate pe marginea drumului, pe Calea Martirilor.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 1.30, în noaptea de marți spre miercuri, chiar pe Calea Martirilor. Văpaia s-a extins rapid la patru autoturisme, iar două dintre ele au fost distruse complet. Pompierii spun că flăcările ar fi izbucnit inițial la un autoturism BMW X5. Acesta, dar și un Mini Cooper au fost distruse în proporție de sută la sută. De asemenea, un al treilea autoturism, un Ford, a fost afectat de foc în proporție de 40 la sută, iar un alt Ford s-a ales cu un cauciuc și o oglindă distruse.

Din primele verificări ale pompierilor se pare că focul ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit la instalația electrică. Salvatorii spun că, la prima vedere, nu au găsit probe care să indice că focul ar fi fost pus intenționat. Din cauza incendiului circulația a fost blocată pe Calea Martirilor, până când pericolul a fost îndepărtat. Cei de la ISU Banat au trimis la intervenție două autospeciale de lucru cu apă și spumă, 11 subofițeri și un ofițer.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *