Încep lucrările la ultimii zece kilometri ai noii magistrale de apă

Introducerea ultimilor zece kilometri din noua rețea de alimentare cu apă a municipiului este pe agenda de lucrări municipale din această primăvară.

Firma constructoare pregătește demararea lucrărilor.

“Re­pre­zen­tanții de la Hidroconstrucția, societatea ce are în execuție pro­iectul de modernizare a re­țelei publice de alimentare cu apă din Lugoj, vor veni zilele următoare în municipiu pentru a stabili noul grafic de lucrări și străzile pe care se vor introduce ultimele magistrale din țeavă PVC pentru alimentarea cu apă. Străzile pe care le avem în vedere în această fază sunt Filaret Barbu, cu care se va începe, I. Creangă, I.P. Bă­nă­țea­nu, Împăratul Traian, I. Vidu, Insulei, Libertății. Lucrările se vor face prin sondare din 50 în 50 de m, se introduce subteran și nu se va săpa în carosabil pe toată lungimea traseului. După ce se termină lucrările pe aceste străzi, ne mai rămân cinci kilometri de țeavă ce vor fi stabiliți ulterior unde se vor pune”, a precizat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Până în prezent din proiectul total de 96 de kilometri s-au introdus 86 de km de magistrale și legături secundare. Alimentarea cu apă în municipiu se face atât pe rețeaua nouă, cât și pe cea veche.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.