Inchis la permise si inmatriculari, in Timis. Vineri, doar cei cu programare

Dacă aveți treabă joi, 1 iunie, vineri, 2 iunie sau luni, 5 iunie, la permise sau la înmatriculări, va trebui să vă reprogramați vizita. Ghișeele vor fi închise joi și luni, iar vineri nu se va lucra cu publicul. Vor fi însă și excepții, în ziua de vineri, 2 iunie, în cazul cererilor de preschimbare a permiselor de conducere și înmatriculare definitivă pentru care este făcută programare online.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Timiș va avea ghișeele închise pentru că zilele de 1 şi 5 iunie sunt declarate nelucrătoare. Vineri, 2 iunie, însă, dacă aveți programare, puteți apela la acest serviciu.

„Vineri, 2 iunie 2017, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instițutiei Prefectului Județul Timiș nu se lucrează cu publicul, cu excepția cererilor de preschimbare a permiselor de conducere si înmatriculare definitivă pentru care există facută programare online”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Timiș.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Timiș îl găsiți la Timisoara, în complexul comercial Iulius Mall, pe str. Demetriade nr. 1. Telefoane: +40 256 210 010; +40 356 423 503. Fax: +40 356 423503. E-mail: inmatriculari-permiseconducere@prefecturatimis.ro.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.