Politist din Lugoj acuzat ca si-a lovit iubita

Un agent de la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului este acuzat ca, aflat in timpul serviciului, si-ar fi lovit iubita.

Barbatul ar fi folosit masina de serviciu pentru a o bloca in trafic pe strada Timisoarei dupa care, in urma unui schimb de replici, ar fi lovit-o. Incidentul, unul scandalos, a ajuns rapid la urechile sefilor agentului care au demarat toate procedurile pentru ca politistul sa fie cercetat pentru iesirea necontrolata si incalcarea legii.

Un dosar penal pe numele politistului se afla acum pe masa procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis care vor trebui sa lamureasca foarte clar imprejurarile in care a avut loc acest eveniment ce pateaza imaginea institutiei Politiei Romane.

Incidentul vine intr-o perioada in care colegii politistului desfasoara la nivelul judetului Timis o ampla campanie impotriva violentei de orice fel.

Agentul este cercetat penal pentru purtare abuziva si daca va fi gasit vinovat risca sa isi piarda locul de munca si chiar sa ajunga la inchisoare.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *