Incident violent în trafic, la Timișoara

Incident violent, marți după-amiază, în trafic, la Timișoara. Un șofer agresiv i-a spart altui conducător auto oglinda cu pumnul, într-o criză de nervi. Totul după ce scandalagiul a fost deranjat că celălalt șofer l-a claxonat pentru că nu i-a acordat prioritate. Toată scena a fost filmată cu telefonul mobil.

Un tânăr timișorean circula pe strada Drubeta, dinspre Bulevardul Liviu Rebreanu, iar la intersecția cu strada Memorandului calea i-a fost tăiată de conducătorul unei autoutilitare de tractări. Timișoreanul povestește că l-a claxonat scurt pe cel care nu i-a acordat prioritate, pentru că a fost nevoit să frâneze puternic pentru a evita un accident. Cel atenționat, însă, și-a ieșit din pepeni și a coborât din autoutilitară având un comportament agresiv.

Când a văzut că tânărul nu coboară la el pentru a se lua la bătaie, bărbatul a lovit cu pumnul mașina acestuia și i-a spart oglinda. Mai mult, l-a amenințat pe acesta și i-a spus, povestește tânărul, că are prieteni în poliție și „va vedea el”. Cel agresat încă nu s-a hotărât dacă va depune sau nu plângere la poliție.

VIDEO: https://www.liveleak.com/view?t=CbDrQ_1530033605

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.