Indivizi reținuți după ce au bătut cu sălbăticie un bătrân

Doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru lovire, după ce au agresat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat în vârstă de 66 de ani într-un pasaj din Brașov, victima având nevoie de până la 18 zile de spitalizare, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

Potrivit sursei citate, agresiunea a avut loc în jurul orei 2,40 în pasajul Rainbow, intrarea dinspre Bulevardul Victoriei către strada Mihail Kogălniceanu.

“Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălalt de 23 de ani din judeţul Buzău, au agresat un bătrân în vârstă de 66 de ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi indivizi au fost surprinşi de agentul de pază. Au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a spus Gabriela Dinu.

Aceasta a mai menţionat că cei doi tineri sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a suferit vătămări pentru a căror vindecare personalul medical ar fi apreciat că ar fi necesare între 16 -18 zile de îngrijiri medicale, a adăugat Gabriela Dinu. AGERPRES

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Imagini care vă pot afecta emoțional. Un bătrân este bătut cu bestialitate la Brașov.Evenimentul a avut loc într-un pasaj subteran din Centru Civic.În imagini se vede cum doi tineri lovesc fără milă un bărbat în vârstă. Motivul se pare că este deposedarea de bunuri. Adică tâlhărie. Ce ar putea învăța acești tineri de la PSD?Asa cum PSD tâlhărește țara și tinerii tâlharesc bătrânii. Ce ar merita cei doi?

Publicată de Andrei Pavel pe 1 Aprilie 2018

sursa: jurnalul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.