INNA a lansat o nouă piesă în colaborare cu doi artişti ce au putut fi ascultaţi pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker“

Îndrăgita cântăreaţă Inna a lansat un nou single în colaborare cu artiştii Marco & Seba, iar respectiva melodie se bucură şi de un videoclip oficial.

Concret este vorba despre piesa „Show Me the Way“, melodia pe care Marco & Seba, pe numele lor reale Marcel Botezan şi Sebastian Barac, au lansat-o oficial în colaborare cu Inna. Videoclipul pentru melodia „Show Me the Way“ a fost compusă şi produsă de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat în Bucureşti, regizor şi DoP fiind Khaled Mokhtar, Adonis Enache (hair), make-up Make-up and Beauty Studio, iar styling-ul RD Styling, cu ţinute Cristina Săvulescu x Seen.

„Orice colaborare cu INNA este o onoare pentru noi şi ne bucurăm să vedem că şi publicul apreciază muzica pe care o creăm împreună. «Show Me the Way» este o piesă care transmite multă energie şi care, cu siguranţă, vă va face să dansaţi“, au declarat Marco&Seba.

Marco & Seba se bucură de succes şi în străinătate, iar piesa lor „Bom Bidi Bom“ interpretată de Nicki Minaj şi Nick Jonas s-a auzit în cinematografele din întreaga lume fiind inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker“.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *