Inscrieri la liceu. Aproape 6.000 de locuri disponibile in clasa a IX-a, in Timis

Emoțiile nu au luat sfârșit pentru elevii care au terminat clasa a VIII-a. După ce au trecut de Evaluarea Națională, acum a venit timpul ca elevii să treacă prin emoțiile înscrierii la liceu. Aproape 6.000 de locuri sunt disponibile la liceele din Timiș.

În Timiș sunt disponibile 5.821 de locuri în clasa a IX-a, dintre care 4.533 pentru repartizarea computerizată și 588 pentru liceele vocaționale. Cei care aleg calea clasei profesionale au la dispoziție 700 de locuri în cel mai vestic județ al țării. Dintre acestea, peste 120 de locuri sunt în clase cu învățământ dual.

Fișele de înscriere la liceu sunt completate de elevi și părinți. În intervalul 3 – 6 iulie, fișele completate sunt introduse în baza de date computerizată. În perioada 4 – 7 iulie, părinții și elevii pot verifica fișele de înscriere editate în calculator, urmând ca repartizarea computerizată să aibă loc în data de 12 iulie. În perioada 13-17 iulie are loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *