Interlop cautat de politie dupa ce a fost condamnat definitiv

Paul Mânzu, liderul rețelei de proxenetism ce furniza minore pentru VIP-urile din Timișoara este din nou căutat de poliție.

El a fost condamnat definitiv la 6 ani și două luni de închisoare, însă este de negăsit acum de polițiștii care îl caută să îl ducă în penitenciar. Mânzu a mai fost căutat de poliție și în trecut, imediat după perchezițiile făcute de anchetatori în dosar.

Paul Mânzu a fost condamnat la 6 ani și două luni de închisoare, alături fostul soț al lui Brigitte Năstase, Ovidiu Torj, care a primit o pedeapsă de trei ani și patru luni cu executare. Cel din urmă a fost introdus, marți, în penitenciar, însă Paul Mânzu nu a putut fi găsit de polițiști.

Sentința a fost pronunțată marți, iar cei condamnați cu executare aveau obligația să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau cel mai apropiat penitenciar pentru executarea pedepsei.

Polițiștii timișeni sunt deja în alertă și încearcă să dea de urma bărbatului.

În 2015, polițiștii de la Crimă Organizată din Timișoara au făcut mai multe percheziții, în Timișoara și Arad, pentru destructurarea rețelei ce furniza minore pentru VIP-uri. Membrii rețelei organizau petreceri la care participau minore, dar și oameni de afaceri sau persoane cunoscute în orașul de pe Bega. În dosar au mai fost condamnați cu suspendare și Gino Manzotti, unul dintre membrii trupei DJ Project, un polițist și un judecător.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.