Invazie! Şerpii, la plimbare prin curțile și grădinile localnicilor din Darova

Este invazie de şerpi în comuna Darova, unde localnicii se plâng că reptilele s-au înmulţit peste măsură din cauza vremii ploioase. Este vorba de şarpele de apă sau de casă, după cum îi știu oamenii locului, o specie inofensivă, dar care le dă bătăi de cap gospodarilor. Grădinile, curțile, beciurile și chiar casele oamenilor sunt năpădite de către reptile. Primarul comunei Darova, Sorin Tilihoi, îndeamnă oamenii să-și curețe spațiile verzi din fața casei, și să fie vigilenți.

“E timpul să fiți mai responsabili si protectori pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră. Este o invazie de șerpi din cauza caniculei. De aceea, trebuie de urgență să cosiți și să curățați spațiile verzi din fața casei, șanțul și spațiul aferent casei. În imagine e unul prins astăzi (n. red. – marți, 25 iunie) ”, a transmis Sorin Tilihoi.

Nici Lugojul nu a fost ocolit de târîtoare, acestea fiind zărite în mai multe locuri din municipiu. Numai în această primăvară au fost semnalate peste 10 cazuri, la periferia orașului, în Tapia și Măguri, unde au fost găsite astfel de reptile. Apariția lor în peisajul urbei durează de mai bine de cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.