Ioan Ambruș a fost revocat din funcția de consilier local

Liberalii lugojeni și cei timișeni s-au mișcat rapid după ce fostul președinte PNL, Ioan Ambruș, a declarat că va susține proiectul inițiat de către primarul Boldea privind accesul în cartierul Militari, la o viitoare ședință de consiliu.

Astfel aceștia au solicitat Prefecturii Timiș, sub semnătura lui Nicolae Robu, emiterea ordinului de încetare a mandatului de consilier local a lui Ioan Ambruș.

Documentul, semnat de către prefectul Eva Georgeta Andreaș, specifică următoarele:

”Având în vedere adresa înregistrată la Instituția Prefectului – Județul Timiș, cu numărul 3926 din 30 ianuarie 2018, prin care Partidul Național Liberal – Filiala Timiș comunică demisia domnului Ioan Ambruș din calitatea de membru al Partidului Național Liberal (…) în conformitate cu Legea nr. 393/2004 privind Statutul Aleșilor Locali (…) se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local al Municipiului Lugoj al domnului Ioan Ambruș”.

Locul în Consiliul Local a fost declarat vacant, urmând a fi ocupat cel mai probabil de către Mariana Epure. Ordinul de revocare poate fi atacat în instanța de contencios administrativ în termen de 10 zile de la emiterea acestuia, care a avut loc pe data de 5 februarie.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.