Ioan Ambruş nu mai este consilier local din partea PNL Lugoj

Ioan Ambrus nu mai este membru al Consiliului Local Lugoj. Decizia a fost comunicată vineri, 12 ianuarie, de către Biroul Politic Judeţean al PNL şi a fost semnată de preşedintele Nicolae Robu.

“Am primit decizia astăzi, din parte Biroului Politic Judeţean şi ca atare mandatul de consilier local al domnului Ambruş încetează începând cu această dată, urmând ca locul său să fie luat de către următorul membru pe care PNL Lugoj l-a avut pe lista depusă pentru alegerile locale”, a declarat Claudiu Buciu, preşedintele PNL Lugoj.

În vara anului trecut, Ambruş a fost exclus din organizaţia lugojeană a partidului, însă a fost salvat de către Nicolae Robu, care a declarat că fostul preşedinte PNL şi-a cerut transferul în organizaţia de la Timişoara. Jurnaliştii i-au întrebat pe Nicolae Robu şi Ludovic Orban, prezent la Timişoara, dacă Ambruş poate să fie membru PNL Timişoara şi consilier local la Lugoj. Ludovic Orban a declarat că acest lucru nu este posibil, iar Nicolae Robu a promis că Ambruş va demisiona din Consiliul Local al Muncipiului Lugoj.

Locul lui Ambruş în Consiliul Local va fi luat de către Mariana Epure.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.