Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar – din 15 iunie

Loving Pablo / Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar, un film regizat de Fernando León de Aranoa. Cu Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard. Un film de acțiune cu durata de 123 de minute ce are premiera în data de 15 iunie 2018.

Frumoasa și cunoscuta jurnalistă Virginia Vallejo, pe care o joacă foarte bine  Penélope Cruz, alunecă într-o poveste de dragoste cu traficantul de droguri Pablo Escobar, cel mai cunoscut de pe planetă. Rolul lui Escobar este jucat de Javier Bardem, care îl portretizează aici pe marele traficant în ipostaza sa duală, exact așa cum Virginia Vallejo povestește în cartea omonimă care a inspirat filmul.

 

 

Pe de o parte, ea se îndrăgostește de Pablo, bărbatul pasional, tandru și căsătorit; pe de altă parte, relația ei cu el întâmpină, printre alte piedici majore, și pe cea a personalității lui periculoase, de Escobar, mare traficant, gata să ucidă când i se pun bețe în roate, dorindu-și cu ardoare acces în conducerea țării pentru a putea influența votarea legilor care l-ar fi scăpat de amenințarea privării de libertate.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *